Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині тривають військові навчання

На території області з 12 по 15 липня тривають широкомасштабні комплексні командно-штабні навчання «Літня гроза - 2016». Під час проведення військових навчань по території області можливе пересування військової техніки

Літня гроза 2016


На території області з 12 по 15 липня тривають широкомасштабні комплексні командно-штабні навчання «Літня гроза - 2016».

Під час проведення військових навчань по території області можливе пересування військової техніки.
 
Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської облдержадміністрації.
 
За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, на всіх полігонах та у визначених районах (Чернігівська та Сумська обл.) військові навчання проходять під керівництвом начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України, генерала армії України Віктора Муженка.
 
У ході навчань «Літня гроза – 2016» штаби покращать планування та управління силами і засобами в нових операційних районах, у тому числі в умовах правового режиму воєнного стану. Визначені частини і підрозділи здійснять переміщення на значні відстані комбінованим способом з подоланням водних перешкод.
Особлива увага приділяється відпрацюванню питань щодо відбиття повітряного нападу противника.
 
Під час практичних дій також будуть проведені навчання з бойовою стрільбою частин і підрозділів, що дозволить підвищити рівень бойової злагодженості військ.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: