Завантаження ...
banner
banner

Чи буде в Ніжині тепло? Сьогодні говорили в Чернігові

Без тепла і гарячої води у новому опалювальному сезоні можуть лишитися жителі Ніжина та Чернігова. Адже нині найбільшими боржниками «Чернігівобленерго» лишаються підприємства «НіжинТеплоМережі» та «Чернігівоблтеплокомуненерго»


Без тепла і гарячої води у новому опалювальному сезоні можуть лишитися жителі Ніжина та Чернігова. Адже нині найбільшими боржниками публічного акціонерного товариства  «Чернігівобленерго» лишаються підприємства «НіжинТеплоМережі» та «Чернігівоблтеплокомуненерго». 

Про це сьогодні, 14 липня, під час прес-конференції у Чернігові повідомив голова правління ПАТ «Чернігівобленерго» Володимир Ткача.
 
На сьогодні борги ніжинського підприємства складають 6 мільйонів гривень і будь-які спроби змінити ситуацію не проводяться. Ще у квітні цього року  ПАТ «Чернігівобленерго» припинило постачання електроенергії на електроустановки підприємства шляхом повного відключення від електромереж компанії.
 
Ситуацію у місті над Остром нині рятує Ніжинський водоканал, зауважив Володимир Ткач:
 
«Ми залишили їм 27 точок обліку, за них поки сплачує водоканал. Там у них є підкачуючі насоси холодної води. Ми домовилися, вивели їх вбік і сьогодні за прилади обліку розраховується водоканал. Але, на жаль, безоплатно електроенергію ми надавати не можемо. Нам треба сплачувати гроші до ДП «Енергоринку», - наголосив він.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: