Завантаження ...
banner
banner

В Ніжині оголосили карантин

Сьогодні, 15 липня з’явилось розпорядження міського голови про запровадження карантинного режиму у зв'язку з цвітінням амброзії. Буде створено робочу групу з локалізації та ліквідації вогнищ амброзії полинолистої на території міста

Амброзія

Сьогодні, 15 липня з’явилось розпорядження міського голови про запровадження карантинного режиму у зв’язку з цвітінням амброзії. 
 
Так, згідно розпорядження, з сьогоднішнього дня запроваджується карантинний режим на території .Ніжина. Буде створено робочу групу з локалізації та ліквідації вогнищ амброзії полинолистої на території міста та затверджено її склад 
 
В розпорядженні також вказується:
 
 Встановити, що у межах карантинної зони Державною фітосанітарною інспекцією Чернігівської області спільно з управлінням житлово – комунального господарства та будівництва Ніжинської міської ради, інспекцією з благоустрою (на правах відділу) виконавчого комітету Ніжинської міської ради здійснюються такі спеціальні заходи:
 
- інспектування об'єктів регулювання; 
- проведення нагляду;
- контроль за проведенням локалізації та ліквідації карантинних організмів особами;
- заборона вивезення з карантинної зони заражених карантинними організмами об'єктів регулювання.
 
 Здійснення заходів з локалізації та ліквідації вогнищ амброзії полинолистої проводити за рахунок видатків на благоустрій. 
 Затвердити план заходів з локалізації та ліквідації вогнищ карантинного організму амброзії полинолистої на 2016–2018 роки (додається).
Затвердити  виявлені площі зараження амброзією полинолистою (додається).
 












 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: