Завантаження ...
banner
banner

Двоє п’яних їздили на ВАЗах: один – в дерево, другий – в «Тойоту»

17 липня на Чернігівщині «вчудили» двоє водіїв, обидва – п’яні, на ВАЗах моделі 2101. Загалом, 17 липня на дорогах області зареєстровано шість ДТП, у яких постраждали люди


17 липня на Чернігівщині «вчудили» двоє водіїв, обидва – п’яні, на ВАЗах моделі 2101. Загалом, 17 липня на дорогах області зареєстровано шість ДТП, у яких постраждали люди.

Про це повідомляє департамент із цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.
 
У Прилуках біля магазину «АТБ» о 21 год. 20 хв. п’яний водій автомобіля ВАЗ-2101 не впорався з керуванням та зіткнувся з автомобілем Toyota Aygo, водій якого отримав травми. Постраждалому надана необхідна медична допомога. 
 
У Корюківці опівночі на 17 липня п’яний водій ВАЗ-2101 не впорався з керуванням та в’їхав у дерево. Внаслідок пригоди два пасажири отримали травми різного ступеню важкості, із них один пасажир госпіталізований до Корюківської центральної райлікарні.
 
На 77 км автодороги Київ-Чернігів біля села Гарбузин Козелецького району о 7 годині 12 хв. водій автомобіля Mitsubishi Outlander не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, після чого автомобіль перекинувся. Водій отримав травми і був госпіталізований до реанімації Козелецької ЦРЛ.
 
У селі Берестовець Борзнянського району о пів на 15 годину зіткнулися два мопеди – Delta та Mustang. Водій Mustang-а отримав травми та був госпіталізований до хірургічного відділення Борзнянської ЦРЛ.
 
У місті Сновськ (раніше – Щорс) біля центрального ринку о 18 годині 12 хв. водій «автомобіля» «Таврія» зіткнувся з велосипедистом. Травмованого госпіталізували до Сновської ЦРЛ.
 
На автодорозі між селищем Варва та селом Гнідинці о пів на 20 годину водій Chevrolet Lacetti не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. Водій та пасажир отримали травми різного ступеню важкості і були госпіталізовані до Варвинської ЦРЛ.

Svoboda.fm
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: