Завантаження ...
banner
banner

До Ніжина приїде «Азов». Покажуть кіно?

З учорашнього дня ніжинці могли помітити плакати розміщені на стовпах та огорожах, де повідомляється про зустріч з представниками Цивільного корпусу «Азов»

З учорашнього дня ніжинці могли помітити плакати розміщені на стовпах та огорожах, де повідомляється про зустріч з представниками Цивільного корпусу «Азов».

Зустріч анонсована на неділю 24 липня: на 18.00 у міському будинку культури та о 21.00 на площі Франка.

Цікаво, що сьогодні 20 липня на сайті міської ради з’явилось повідомлення про показ фільму "Добровольчий рух", дата перегляду якого дивним чином співпадає з датою зустрічі з азовцями. Чому так? Запитання залишається відкритим.

Текст оголошення розміщене на сайті міської ради:
Департамент оборонної роботи обласної державної адміністрації запрошує  ніжинців  на перегляд  нового документального фільму     «Добровольчий рух»,  початок перегляду  24 липня 2016 року  о 18-00 годин у міському будинку культури, а  о 21-00 годину на площі Івана Франка біля будинку виконавчого комітету. Перегляд безкоштовний, запрошуємо всіх бажаючих. 
 

Довідково: Цивільний Корпус «Азов» (також вживають абревіатуру «ЦК «Азов»») – громадсько-політичний рух, що утворився навесні 2015 року з ветеранів антитерористичної операції, волонтерів та громадських активістів. Більшість ветеранів, що долучилися – вихідці з полку «Азов», звідки й відповідна назва організації. Метою діяльності Цивільний Корпус «Азов» називає «боротьбу з внутрішніми ворогами» задля «розчищення дороги в політику молодим і щирим патріотам України».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: