Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині затримали грабіжників

Увечері, 20 липня, у Ніжині на залізничному вокзалі двоє зловмисників насильницьким методом відібрали мобільний телефон та пакет із особистими речами в 49-річного жителя Ніжинського району


Увечері, 20 липня, у Ніжині на залізничному вокзалі двоє зловмисників насильницьким методом відібрали мобільний телефон та пакет із особистими речами в 49-річного жителя Ніжинського району. Потерпілий одразу звернувся до Ніжинського відділу поліції та надав детальні прикмети нападників.

На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група та поліція Ніжинського відділу. У ході розшуку правоохоронці виявили двох осіб, схожих за прикметами, яких потерпілий одразу впізнав як своїх кривдників. Один із них уже встиг примірити на себе відібраний у потерпілого одяг.

Затриманими виявилися раніше судимі мешканець Мени та одного з сіл Ніжинського району 1971 та 1961 років народження. Обоє відбували покарання за крадіжки. Перший лише місяць тому звільнився з місць позбавлення волі. Опитавши підозрюваних, правоохоронці встановили й місце знаходження решти речей, відібраних у потерпілого. Речі були вилучені.
 
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, що не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений групою осіб) - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.
 
Злочинці затримані та поміщені в ізолятор тимчасового тримання.
 
Триває досудове розслідування.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: