Завантаження ...
banner

Водій ніжинської маршрутки образив матір загиблого Героя

В соцмережі фейсбук зявилась інформація про те як водій ніжинської маршрутки в хамській формі відмовився безкоштовно перевозити матір загиблого учасника АТО

В соцмережі фейсбук зявилась інформація про  те як водій ніжинської маршрутки в хамській формі відмовився безкоштовно перевозити матір загиблого учасника АТО.

Далі допис Євгена Луняка:

21 липня близько 22.30 біля залізничного вокзалу Ніжина водій мікроавтобусу без номеру маршруту розпочав посадку пасажирів. Серед них виявилася мати героїчно загиблого під Іловайськом бійця АТО майора Олексія Шепелюка. Тоді в серпні 2014 р. її поранений син, потрапивши в оточення, підірвав гранату, від вибуху якої загинув він сам і кілька ворогів.
Жінка показала посвідчення й сказала водію, що має пільгове право на проїзд, як матір загиблого бійця АТО. На що водій сказав: "Мені байдуже, де і за що загинув ваш син! Платіть за проїзд!".
 
Водія підтримала також одна з пасажирок, що сиділа поряд з ним: "Так, набридли вже ці атошники. Хай платять!".
Нещасна жінка, що втратила сина, сказала, що заплатить ці нещасні 7 грн, але її син загинув, захищаючи таких людей, як цей водій.
Гул обурення поширився мікроавтобусом. Більшість пасажирів були вражені словами та діями водія. Вони вимагали, щоб той реалізував право жінки на безкоштовний проїзд. Говорили, що поскаржаться на нього.
 
Тоді водій сказав, що його машина раптом поламалася, скомандував всім виходити з його мікроавтобусу й на виході всім повернув гроші.
Один з юнаків взяв гроші, зім'яв їх і кинув в лице безсоромному водію, сказавши, що кращі люди гинуть в АТО, захищаючи таких нікчем, як він, тож нехай він подавиться цими грошима. А потім, вийшовши на вулиці, сфотографував номер машини та зняв на відео водія та пасажирку біля нього. Ми маємо знати цих "героїв"!
 
Багато хто говорив, що таке хамське відношення до учасників АТО та родин загиблих бійців з боку водіїв маршрутних мікроавтобусів відбувається постійно.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: