Завантаження ...
banner

Ніжинські енергетики виграли спартакіаду

Фото.
23 липня відбулася II Спартакіада обласної профспілкової організації енергетиків України ПАТ «Чернігівобленерго». «Енергетичне» свято зібрало близько півтори тисячі енергетиків, гостей та прихильників здорового способу життя


23 липня відбулася II Спартакіада обласної профспілкової організації Незалежної галузевої профспілки енергетиків України ПАТ «Чернігівобленерго». «Енергетичне» свято зібрало близько півтори тисячі енергетиків, гостей та прихильників здорового способу життя.

Цьогоріч масштаби змагань набули Всеукраїнського статусу, адже до Чернігова приїхали команди з Луганщини та Дніпра. Для учасників Спартакіади організовували кілька майданчиків для змагань з міні-футболу перетягування каната, командної легкоатлетичної естафети. Енергетикам запропонували перевірити свої сили в армреслінгу, гирьовому спорті.
 
Кожен прагнув до перемоги, а дехто боровся навіть на межі своїх фізичних можливостей. Завзято вболівала «група підтримки». Найголовніше, що всі вболівали за всіх. В такі миті виявляється справжня професійна дружба. Все-таки про роботу не забували навіть на змаганнях. Навіть спеціальний конкурс з професійної майстерності організували.






 

В особистій та командній першості на різних спортивних майданчиках спортсмени-енергетики, а також спортсмени-гвардійці та банкіри доводили, що їм гирі не здаються надто великими, ворота суперника пробиваються , а бігова доріжка не так довга. Кожний спортивний виступ був напруженим і цікавим. Вболівальники завзято підтримували свої команди. Спортивна фортуна була мінлива і вибирала фаворитів виключно по заслугах.

Ну а головною прикрасою турніру став сімейний конкурс «Тато, мама, я – енергетична сім‘я», де разом з батьками змагалися діти. Зокрема, для дітей був проведений ще і конкурс дитячого малюнку. Всі малюнки, були присвячені своїй країні та професії батьків. В них дітки відобразили своє прагнення миру, добра та сім‘ї, з татом і мамою вдома та на роботі, а не на війні.
 
Міні-футбольні матчі. Ось де азарт бив через край і всім хотілося виграти. Всі матчі проходили в чесній та безкомпромісній боротьбі. У фіналі зустрілися команди апарату управління "Чернігівобленерго" і Ніжинського РЕМ. У завзятому турнірі перемогу здобули ніжинці.

А поки одні спортсмени – електрики бігали, грали у футбол, перетягували канат та підіймали гирі, ставили свої особисті рекорди в легкій атлетиці та естафеті «На лижах по траві», спортсмени та їх вболівальники коштували страви з кабанчика

Творчий конкурс «Наша каша». «Найсмачніша каша» - творчий номер з приготуванням страви в польових умовах, ще один найвидовищніших та найочікуваніших видів змагань. Це творчий командний конкурс по приготуванню каші, який має свою систему оцінювання. Журі нараховує бали за трьома критеріями: творча презентація каші колективом команди, смакові якості страви, так участь керівництва підприємств електромереж у презентації. Обов‘язкова умова- участь в презентації виключно працівників електромереж.

І ось настав хвилюючий момент - підведення підсумків змагань та нагородження переможців. Головний приз Спартакіади присуджений команді Ніжинського РЕМ. Командне "срібло" у Ріпкинського РЕМ, "бронзу" виборов Бахмацький РЕМ.

"Знак лідерства" за найактивнішу підтримку своєї команди у колективу Чернігівських міських електромереж. Ще безліч медалей, грамот, призів і нагород отримали учасники спартакіади в особистих заліках.


























































































 
chernigivoblenergo.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: