Завантаження ...
banner
banner

Як студенти планують модернізувати Чернігівщину

Цього року на Всеукраїнському етапі міжнародної програми «Студентська республіка», що відбудеться 24-27 серпня на мальовничому узбережжі Чорного моря, нашу область представлять студенти з усіх куточків Чернігівщини. Серед них і представники Ніжинського державного університету


Цього року на Всеукраїнському етапі міжнародної програми «Студентська республіка», що відбудеться 24-27 серпня на мальовничому узбережжі Чорного моря, нашу область представлять студенти з усіх куточків Чернігівщини. Це представники Ніжинського державного університету ім. М.Гоголя, Чернігівського національного технологічного університету, Прилуцького агротехнічного коледжу, Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка та навіть Національного педагогічного університету ім. М.Драгоманова. 

Під час регіонального етапу в Чернігові, студенти мали змогу поділитися один з одним проектами позитивної модернізації області. 
 
Найбільш вдалі увійшли до програм партій на виборах Студреспубліки, серед них проект відновлення роботи єдиного в Україні водолікувального центру в м.Ічня, що відомий застосуванням рідкісного мінералу-бішофіту.

Були представлені інші цікав проекти, зокрема проект введення оплати картками в маршрутках, що дозволить водію бути більш уважним на дорозі, не відволікаючись на збирання грошей за проїзд. Також проект «Молодь» - ряд постійних лекцій, семінарів на розвивальні теми, майстер-класів, куди будуть запрошені люди, котрі виграли гранти, відомі автостопери області та студреспубліканці, що досягли успіху в житті,а талановиті представники студмагістрату з радістю поділяться талантами (східні танці, малюнки на склі, йога, фотографування, написання віршів тощо). 
 
Студенти також запропонували створення сміттєроздільного полігону, що значно покращить екологічну ситуацію област.
 
Ця активна молодь рішуче налаштована втілити всі свої ідеї в життя.
 


У цьому ролику студенти закликають не припиняти мріяти та з самого дитинства робити все можливе, аби досягти поставлених цілей, навіть, якщо для цього знадобиться 15 років. Також, студреспубліканці звертаються до тих, хто насправді хоче модернізувати країну, та збирають круту команду, щоб разом йти вперед до втілення мрій, адже в єднанні сила.
Приєднуйся до наступного етапу Студреспубліки! 
 
Модернізуймо Україну разом!
 
Якщо виникли запитання чи пропозиції, звертайтеся до студентського мера, Холявко Надії, за номером 093-582-51-65.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: