Завантаження ...
banner

Анатолій Лінник: Ми повинні розвивати своє

Продовжується робота з літнього оздоровлення дітей. На даний момент у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку імені Якова Батюка у Вертіївці триває 3 зміна

Вертіївка


Продовжується робота з літнього оздоровлення дітей. На даний момент у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку імені Якова Батюка у Вертіївці триває 3 зміна (з 17.07 по 06.08), на якій оздоровлюються 125 дітей.

Нагадуємо, що раніше до міського голови Анатолія Лінника звернулися з міста Попасної Луганської області з проханням оздоровити 100 дітей. Його звернення знайшло підтримку серед депутатів Ніжинської міської ради.

Ніжинський міський голова Анатолій Лінник так прокоментував цю ситуацію:

“Ще на початку року ми отримали від міського голови Попасної лист із проханням надати допомогу на відновлення міста, яке певний час було в руках бойовиків ЛНР та ДНР. Зрозуміло, що ми не маємо досить фінансових можливостей, щоб надати пряму фінансову допомогу на відновлення міста. Це досить проблематично. Ми вирішили запропонувати міській владі Попасної прийняти на оздоровлення влітку їхніх дітей.
 
Ми домовились, що в позаміський табір відпочинку у Вертіївці приїдуть діти з Попасної в кількості 100 чоловік. Було запропоновано розбити цю кількість дітей на 2 зміни. Так як табір у нас щороку розвивається й стає все більш популярним, і бажаючих ніжинських діток достатньо, то ми вирішили об'єднати наших дітей із їхніми. Цих 100 дітей із Попасної поділити на дві зміни, по 50. 
 
Ця пропозиція була підтримана одностайно депутатським конкурсом. Було виділено з міського бюджету 207 тисяч гривень на додаткову зміну, і на те, щоб зустріти й прохарчувати діток із Попасної.
 
Також ми плануємо ряд заходів перебування дітей і в Ніжині: проведення екскурсій, знайомство з містом і т.д. Ми прикладемо всі зусилля, щоб наші маленькі гості отримали найкраще враження від Ніжина, від нашого чудового міста та прекрасних людей.

Ми повинні розвивати своє, надати умови для нормального, активного відпочинку дітей, для їх оздоровлення.

Усі умови в таборі є: це чудове повітря, ліс, вода - усе, що з цим пов'язане.

Окрім того, що це буде табір відпочинку дітей із Ніжина, я хочу, щоб він був настільки популярним, щоб був відомий і в регіоні, на Чернігівщині.

Хочу, щоб табір працював не тільки в літній період, щоб він став базою й для туристів. Тут, у Вертіївці, є чудова будівля школи, яка ще не зовсім зруйнована. Якби мати можливість придбати її для табору, то це б дало нам змогу і в холодні періоди проводити тут різні заходи.

Перспективи в таборі є. Потрібно розуміти й розвивати своє. Не дивитися, що десь там краще. Прикласти всіх зусиль для того, щоб тут створити належні умови для відпочинку протягом усього року. Я вірю в те, що в табору є чудове майбутнє, і що нам вдасться все зробити для цього."



 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: