Завантаження ...
banner
banner

"Темп" - впевнений початок!

У вересні 2014 року в місті Ніжині був створений спортивний клуб «ТЕМП». Основним завданням клубу стало об’єднання кращих спортсменів міста в єдиний дружній колектив, популяризація ігрових видів спорту у Ніжині, залучення жителів міста до занять фізичною культурою

У вересні 2014 року в місті Ніжині був створений Ніжинський спортивний клуб «ТЕМП». Основним завданням клубу стало  об’єднання кращих спортсменів міста в єдиний дружній колектив, популяризація ігрових видів спорту у Ніжині, залучення жителів міста до занять фізичною культурою та спортом, організація та проведення різноманітних спортивних змагань та заходів.

Відразу після створення до лав клубу записалися члени збірних команд міста з баскетболу та волейболу, а саме переможець минулого року чемпіонату Чернігівської області з баскетболу серед чоловічих команд, срібний призер кубку Чернігівської області з баскетболу – команда «НДУ» на чолі з граючим тренером Півнем Сергієм. 

До складу НСК «ТЕМП» також увійшла команда-переможець минулого року кубку м. Ніжина з волейболу серед жіночих команд, срібний призер чемпіонату Чернігівської області з волейболу минулого року – команда «Ніжинка» на чолі з граючим тренером Гретчин Тетяною, яку на засіданні членів клубу одноголосно обрали Президентом і надали всі права для представлення інтересів клубу. 

Також членом клубу стала чоловіча волейбольна команда «ТЕМП» - трикратні переможці останніх років Ніжинської волейбольної ліги серед чоловічих команд, неодноразовий переможець міжобласних чемпіонатів та кубків на чолі з кращим гравцем минулого року Казмірчуком Олегом. 

З жовтня 2014 року НСК «ТЕМП» впевнено розпочав свою діяльність на спортивній арені Чернігівської області. Волейбольна чоловіча команда «ТЕМП» провела вже 13 офіційних ігор у чемпіонаті міста та у міжобласній відкритій волейбольній лізі не зазнавши жодної поїздки. 

Результати зустрічей:
«ТЕМП» - Патріот м. Борзна – 3:1;
«ТЕМП»  - ЧДТУ «Технолог» м. Чернігів – 3:0;
«ТЕМП»  - ЧЮК м. Чернігів – 3:1;
«ТЕМП» - Держслужба м. Чернігів – 3:1;
«ТЕМП» - Маяк с. Горбове – 3:0;
«ТЕМП» - м. Бровари – 3:0;
«ТЕМП» - Лосинівка – 3:0;
«ТЕМП» - Освіта м. Ніжин – 3:0;
«ТЕМП» -  Атлантік м. Ніжин – 3:0;
«ТЕМП» - НДУ ім. М. Гоголя – 3:0;
«ТЕМП» - Іскра м. Ніжин – 3:0;
«ТЕМП» - НАТІ м. Ніжин – 3:0.
 
Також розпочала свою участь у чемпіонаті Чернігівської області з волейболу і жіноча команда «ТЕМП». Вже відбулися 2 тури чемпіонату та зіграно 3 гри. 
 
В усіх іграх ніжинський «ТЕМП» не залишив жодного шансу суперникам. 
 
Результати ігор:
«ТЕМП» - м. Прилуки – 3:0;
«ТЕМП» - КДЮСШ м. Ніжин – 3:0;
«ТЕМП» - збірна обласної ДЮСШ м. Чернігів – 3:1.

Дані результати дали можливість очолити турнірну таблицю та здобули право представляти м. Ніжин у півфіналі чемпіонату області, що відбудеться 28 лютого 2015 року.
 
Що ж стосується баскетбольної команди «ТЕМП» - переможця минулого року чемпіонату області, то вона і в цьому році підтримує своє реноме. В першому колі чемпіонату Чернігівської області, що розпочався у жовтні 2014 року вже зіграно три гри, у яких «ТЕМП» здобув впевнену перемогу і лідирує у турнірній сітці змагань.

Результати ігор:
16.11.2014. «ТЕМП» (Ніжин) – Убойная Сила (Чернігів) 96:78;
14.12.2014. «ТЕМП» – ЧНТУ (Чернігів) 90:66;
21.12.2014. Октябрьский Молот (Чернігів) – «ТЕМП» 73:103.
 
Отже, НСК «ТЕМП» з жовтня 2014 року прийняв участь у чемпіонатах Чернгівської області з волейболу, баскетболу, чемпіонаті міста Ніжина з волейболу та у відкритій міжобласній волейбольній лізі серед чоловічих команд та провів 19 офіційних зустрічей не зазнавши жодної поразки. Це дуже вдалий початок клубної діяльності на спортивній ниві – заслуга тренерів та капітанів команд з баскетболу та волейболу.
 
Президія НСК «ТЕМП» вітає членів клубу з вдалим початком спортивної діяльності та керуючись нагодою вітає всіх спортсменів міста з Новим Роком та Різдвом Христовим, та бажає Вам у мирного неба над головою, здоров’я та нових спортивних успіхів та яскравих перемог у новому році.

Президент НСК «ТЕМП» Т.П. Гретчин
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: