Завантаження ...
banner

П’яні водії продовжують «підкорювати» дороги Чернігівщини

За керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, передбачається штраф у розмірі від 10 200 гривень з позбавленням права керування на один рік



За керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, передбачається штраф у розмірі від 10 200 гривень з позбавленням права керування на один рік.

На Чернігівщині 22 водіям вже виписали "нові" адміністративні стягнення за керування автомобілями у нетверезому стані.
 
Про це повідомила старший інспектор із особливих доручень Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області Наталія Павлова.
 
Загалом, за 7 місяців поточного року на території Чернігівської області скоєно 411 дорожньо-транспортних пригод, у яких 73 особи загинули та 484 отримали тілесні ушкодження.
 
Через керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння сталося 57 дорожньо-транспортних пригод, у яких 13 осіб загинуло та 72 травмовані.
 
Інспекторами роти дорожньо-патрульної служби за поточний період складено 1837 адміністративні протоколи, на водіїв які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння.

val.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: