Завантаження ...
banner
banner

На підтримку армії Чернігівщина виділила 111 мільйонів

За січень-липень 2016 року платники податків Чернігівської області направили для сприяння обороноздатності України 111,6 млн. грн. військового збору

Військовий збір


За січень-липень 2016 року платники податків Чернігівської області направили для сприяння обороноздатності України 111,6 млн. грн. військового збору. Це на 29 млн. грн. більше, ніж в минулому році. 

Нагадаємо, що платниками військового збору є фізичні особи-резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і за її межами, фізичні особи-нерезиденти, які отримують доходи в Україні, а також податкові агенти. Об’єктом оподаткування військовим збором є доходи, визначені статтею 163 Податкового кодексу України. 

Зокрема, до таких доходів, крім заробітної плати інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються чи виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами, належить орендна плата, виграш в державну та недержавну грошову лотерею, купівля/продаж рухомого й нерухомого майна, виплата дивідендів, переоформлення спадщини та інші доходи. Ставка збору становить 1,5 відс. від об’єкта оподаткування.

Головне управління ДФС у Чернігівській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: