Завантаження ...
banner
banner

Злодії побували на Синяківській та Шевченка. Обікрали одну квартиру

Вчора, 4 серпня, новиною дня серед жителів міста стала інформація про підозрілих “типів”, які нишпорять по квартирах у пошуку легкої наживи

Квартирні крадії


Вчора, 4 серпня, новиною дня серед жителів міста стала інформація про підозрілих “типів”, які нишпорять по квартирах у пошуку легкої наживи.

Так, по вулиці Синяківській були помічені незнайомці, які ходили по під'їздах та обзвонювали квартири, намагаючись наживитись за рахунок чужого добробуту. Піднявшись на 5 поверх, вони хотіли зламати замок, але власниця помешкання вчасно вийшла подивитись на підозрілий шум ззовні. Тому злодії, злякавшись, вибігли з будинку.

По вулиці Шевченка крадіям пощастило більше. Зловмисники обікрали квартиру на 5 поверсі, зламавши серцевину замка. Потерпілі відразу повідомили про це правоохоронцям. На даний момент ведуться слідчі дії.
 
Тому ніжинцям потрібно бути надзвичайно обережними та уважними, за наявності будь-якого шуму ззовні перевіряти причини його виникнення, використовувати найпоширеніші методи захисту оселі. Якщо Ви помітили підозрілих незнайомців чи неправомірні дії, повідомте службу 102.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: