Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині затримали серійного викрадача скутерів

Правоохоронці Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області викрили зловмисника, який викрадав у ніжинців скутери. Підозрюваний затриманий, у нього вилучені викрадені транспортні засоби

Крадій скутерів


Правоохоронці Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області викрили зловмисника, який викрадав у ніжинців скутери. У затриманого було вилучено викрадені транспортні засоби.

До чергової частини Ніжинського відділу поліції звернувся місцевий житель і повідомив, що біля під’їзду зник його скутер «Suzuki». На місце злочину негайно виїхала слідчо-оперативна група та поліцейські кримінальної поліції Ніжинського відділу.
 
У ході проведення огляду місця події та опитування можливих свідків та очевидців, оперативник звернув увагу на молодика, який в цю пізню пору вештався біля будинку. При особистому спілкуванні правоохоронців із юнаком з’ясувалося, що цей 19-річний парубок, який проживає в цьому будинку, раніше був судимий за викрадення скутерів.
 
Згодом надійшла інформація, що один із мешканців будинку бачив невідомого, дуже схожого за описом на цього молодика. У ході подальшої роботи з підозрюваним він заплутався в своїх свідченнях та зізнався у крадіжці скутера.
 
Зловмисник показав схованку, де він переховував крадене. Там було виявлено ще один скутер подібної моделі «Suzuki Lems». Цей транспортний засіб був викрадений у 42-річного жителя Ніжина ще 10 липня, що підтверджує відповідна заява потерпілого.
 
На даний час за фактами крадіжки відкриті два кримінальні провадження згідно частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.
 
Транспортні засоби вилучені та перебувають на штрафмайданчику Ніжинського відділу поліції. Підозрюваний, згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, затриманий та направлений до ізолятора тимчасового утримання.

Зловмисник перевіряється на причетність до аналогічних злочинів. Триває досудове розслідування.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: