Завантаження ...
banner
banner

Біля міськвиконкому підняли прапори з нагоди відкриття Олімпійських ігор. Відео

5 серпня розпочалися Олімпійські Ігри в Ріо-де-Жанейро.Усі країни з натхненням споглядали за дійством та підтримували свої команди

Олімпійські ігри


5 серпня розпочалися Олімпійські Ігри в Ріо-де-Жанейро.

Усі країни з натхненням споглядали за дійством та підтримували свої команди. Україна не стала виключенням. Підтримали своїх співвітчизників і ніжинці.

Урочистий захід розпочався з підняття прапору на честь Олімпіади. Дана місія лягла на плечі секретаря міської ради Валерія Салогуба та чемпіонки України з дзюдо Наталії Чистякової.
 
Після чого Валерій Салогуб виступив із урочистим словом, побажав українській команді якнайбільше перемог та золотих медалей. Естафету перейняв начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради Павло Глушко. Він долучився до побажань секретаря міської ради та висловив найщиріші вітання тим, хто сьогодні представляє Україну в далекій Бразилії.
 
Після офіційної частини до уваги відвідувачів дитячі спортивні та хореографічні колективи Ніжина представили танці та ініціювання боротьби, що ще раз доводить – ніжинці не байдужі до спорту та всім серцем вболівають за своїх співвітчизників.


Олімпійські ігри

Олімпійські ігри

Олімпійські ігри

Олімпійські ігри

Олімпійські ігри



Ніжинська міська рада
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: