Завантаження ...
banner
banner

В Ніжині побили трьохмісячну дитину

Встановлено, що 2 серпня о 21:30 до Ніжинської центральної міської лікарні батьками доставлено 3-х місячного сина зі скаргами на підвищену температуру тіла. Однак, у ході обстеження лікарями у дитини виявлено тілесні ушкодження


Встановлено, що 2 серпня о 21:30 до Ніжинської центральної міської лікарні батьками доставлено 3-х місячного сина зі скаргами на підвищену температуру тіла. Однак, у ході обстеження лікарями у дитини виявлено тілесні ушкодження у вигляді двостороннього перелому ключиць, а також гематоми в області шиї.

Оскільки стан здоров’я дитини має середній ступінь тяжкості, її переведено до Чернігівської обласної дитячої лікарні.

Враховуючи наявні травми у трьохмісячної дитини, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками злочину, передбаченого ст. 166 КК України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування). За даний злочин передбачено покарання у виді обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

На сьогодні за процесуального керівництва ювенальних прокурорів Ніжинської місцевої прокуратури проводяться необхідні слідчі дії, направлені на встановлення обставин отримання малолітнім тілесних ушкоджень та стану виконання батьками передбачених законом обов’язків по догляду за дитиною.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури області.

Прес-служба прокуратури
Чернігівської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: