Завантаження ...
banner
banner

Прокуратура вимагає повернути нерухоме майно у державну власність

Реалізуючи конституційну функцію, згідно зі ст. 23 Закону України «Про прокуратуру», Ніжинською місцевою прокуратурою вжито заходів представницького характеру щодо повернення нерухомого майна у державну власність


Реалізуючи конституційну функцію, згідно зі ст. 23 Закону України «Про прокуратуру», Ніжинською місцевою прокуратурою вжито заходів представницького характеру щодо повернення нерухомого майна у державну власність.

Встановлено, що між Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Чернігівській області та фізичною особою – підприємцем укладено договір оренди індивідуально визначеного (нерухомого) майна, що належить до державної власності – будівлі колишньої дизельної електростанції площею 117,4 кв. м., що розташоване в м. Ніжин.

У зв’язку з систематичною не виплатою фізичною особою – підприємцем (орендарем)  орендної плати, договір оренди між ним та ФДМУ розірваний, на вимогу наймодавця. Проте, фізична особа-підприємець продовжувала користуватись об’єктом оренди та не повертала його балансоутримувачу.

За таких обставин Ніжинською місцевої прокуратурою заявлено позов до Господарського суду Чернігівської області в якому ставиться питання про повернення вищевказаного нерухомого майна в державну власність.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: