Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині прикордонники «виловили» в Десні човен з росіянами

У Чернігівській області прикордонники затримали на Десні човен з трьома росіянами. Про це повідомили в прес-центрі Держприкордонслужби України


У Чернігівській області прикордонники затримали на Десні човен з трьома росіянами. Про це повідомили в прес-центрі Держприкордонслужби України.

«Про появу в прикордонні невідомих осіб прикордонникам повідомили місцеві жителі. Прикордонний патруль перевірив інформацію і виявив на напрямку російського н.п. Запісоччя і українського Мурахи 3 чоловік на човні, які здійснювали вилов риби», - йдеться в повідомленні.
 
Як наголошується, люди розповіли, що вони є жителями російського селища Біла Берізка і рибалили на Десні, проте не помітили, як перетнули лінію кордону. У той же час серед затриманих лише жінка змогла надати документи громадянки Росії, а ось двоє чоловіків були без документів.
 
«Стосовно затриманої громадянки сусідньої країни складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП. Крім того, прийнято рішення про примусове її видворення з забороною в'їзду на територію України терміном на 3 роки. Інші двоє громадян затримані на термін до 3-х діб з метою з'ясування особи », - додали в прикордонній.
Нагадаємо, раніше в Одесі затримали двох росіян, які кричали про службу в «ДНР» і конфліктували з відпочиваючими. Чоловіків затримали в «Аркадії».

newvv.net
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: