Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині горіла їдальня школи №13

14 серпня в Ніжині о 15:40 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу окремо розташованої будівлі їдальні, яка знаходиться на території ЗОШ № 13, повідомляє ДСНС в Чернігівській області

Пожежа


14 серпня в Ніжині о 15:40 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу окремо розташованої будівлі їдальні, яка розташована на території ЗОШ № 13.

На місце події оперативно прибуло 3 відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини. На цей час вогнем був охоплений дах будівлі. 

Оцінивши складність ситуації, адже вогонь міг розповсюдитись на поруч розташовані будівлі, додатково було залучено відділення спеціального авіаційного загону ДСНС України на автоцистерні. 
 
Загалом, на пожежі працювало 12 чоловік особового складу та 4 одиниці спеціальної техніки. Завдяки оперативним діям рятувальників пожежу було локалізовано та о 16:20 остаточно ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю по всій площі будівлі. 
 
Імовірною причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.
 
Рятувальники ДСНС України звертаються до всіх мешканців Чернігівщини з наполегливим проханням: дотримуйтесь правил пожежної безпеки, слідкуйте за справністю електричних приладів та електромереж. Не паліть у ліжку, ретельно гасіть сірники та недопалки.


Управління ДСНС України в Чернігівській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: