Завантаження ...
banner

Ніжинка мало не стала жертвою шахраїв

Як стало відомо редакції mynizhyn.com, мешканка міста мало не потрапила на гачок до шахраїв. Як повідомила жінка, вона розмістила оголошення в газеті "Ніжинський ринок", щоб здати квартиру для студентів


Як стало відомо редакції mynizhyn.com, мешканка міста мало не потрапила на гачок до шахраїв. Як повідомила жінка, вона розмістила оголошення в газеті "Ніжинський ринок", щоб здати квартиру для студентів. Відразу ж після публікації оголошення, на наступний день, раптово задзвонив телефон.

При телефонній розмові, жінка дізналася, що її оголошенням зацікавилась одна особа, яка активно почала розпитувати про деталі пропозиції.
 
Дізнавшись, що в даній квартирі вже мешкали 2 студентки та залишили свої речі, так як мали ще повернутись, що квартира є зручною, із усіма необхідними умовами, особа повідомила, що їй 22 роки та хоче заселитися цього ж дня, оскільки, за її словами, має проблеми з помешканням.
 
Власниця квартири відразу ж виявила бажання побачити її особисто. Але на її подив особа неохоче прийняла пропозицію, наголосивши, що вона приїде пізно, і це займе багато часу. 
 
Усе ж таки, зустрівшись із “наймачем”, жінка побачила, що дівчина виглядає старшою, далеко не 22-річною. Вона почала вимагати ксерокопію паспорта, але на це отримала відповідь, що вже досить пізно, і ксерокопію зробити вона не може. 
 
Не розгубившись, пам'ятаючи про елементарні правила обережності, жінка повідомила, що заселить її, як тільки отримає ксерокопію паспорту.
 
Наступного дня, не дочекавшись дзвінка, жінка почала дзвонити підозрілій особі по телефону. Дзвонила не раз. Як виявилось, “наймач” була поза зоною досяжності, на зв'язок після цього не виходила.
 
Тож, за будь-яких умов, враховуючи все вище сказане, ніжинцям потрібно бути надзвичайно обережними, звертати увагу на дані клієнтів та перевіряти їх, адже будь-яка помилка та похибка може призвести до кражі вашого майна та фінансових махінацій. 


Юлія Солдатенко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: