Завантаження ...
banner
banner

Вандали знову відзначились на вулиці Незалежності

Так вже історично склалося що більшість актів вандалізму трапляється саме по цій вулиці. Це трапилось 16 серпня вдень по Незалежності 8, біля аграрного ліцею де стоїть євроконтейнер

Так вже історично склалося що більшість актів вандалізму трапляється саме по цій вулиці. Це трапилось 16 серпня вдень по Незалежності 8, біля аграрного ліцею де стоїть євроконтейнер.  Двоє молодиків у повністю неадекватному стані почали трощити та тягати контейнер з наміром витягти його на проїжджу частину. 

Мабуть захотілося глянути як якась автівка його розтрощить або створити  ДТП щоб постраждали люди…нам не відомо що творилося у головах тих юнаків але могло трапитися що завгодно.

Також вони заважали виїхати водію ГАЗЕЛі на вулицю Незалежності.  На щастя вчасно з’явилися працівники КП «Виробниче управління комунального господарства» яки як могли дохідливо пояснили що вони не праві і чинять неправильно. З боку молодиків лунали зухвалі погрози,брудна лайка та провокації на бійку з нашими працівниками та водієм що не міг виїхати по своїм справам. Після лояльного пояснення працівників КП “ВУКГ” що таке добре і що таке погано двоє вандалів ретирувалися в спішному порядку.


unenizh.org.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: