Завантаження ...
banner
banner

Злочин без кари. Хто зняв залізні люки на Овдіївській?

Вчора, 17 серпня, на депутатській комісії з майнових та житлово-комунальних питань повідомили, що невідомі жителі зняли металеві люки та поставили дерев’яну перегородку на вулиці Овдіївській

Люки


Вчора, 17 серпня, на депутатській комісії з майнових та житлово-комунальних питань повідомили, що невідомі жителі зняли металеві люки та поставили дерев’яну перегородку на вулиці Овдіївській. За словами мешканців, які проживають на цій вулиці, люки зняли робітники ЖЕКу та водоканалу, які нібито були в робочих куртках.

Володимир Башинський, голова комісії, це припущення заперечив, повідомивши, що робітники водоканалу чи ЖЕКу їх не знімали.

«Уже й куртки одягли! Вони (зловмисники) можуть що завгодно одягти, аби щось зняти та нашкодити. Я далеко ходити не буду, у мене біля двору теж зняли. Були в робочих куртках та поїхали. Ніхто не знає де той люк дівся», - повідомив голова комісії.
 
«Ми на попередній сесії затвердили гроші на люк. Я хотів би, щоб наша комісія усе ж таки проконтролювала, щоб не закуповувалися залізні люки, а тільки пластикові. Залізні люки все-одно крадуть, а зараз по технічним характеристикам, наскільки мені відомо, пластмасові люки абсолютно нічим не поступаються залізним. Є такі пластмасові люки, які витримують вантаж до 40 тонн. Вони удвічі дешевші за металеві, а їхня витримка вантажу - удвічі більша», - додав Геннадій Дудченко.
 
Голова комісії пообіцяв повернутися до цього питання та оголосив, що пластмасовий люк готовий до монтажу. Його вартість коливається від 500 до 600 гривень на сьогоднішній день, і якщо замовляти чавунний, то такий коштуватиме 1500 гривень як мінімум. 


Люки

Люки



Юлія Солдатенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: