Завантаження ...
banner

Хочете знятись в кіно?

На Чернігівщині розпочалися зйомки фільму «Припутні» режисера Аркадія Непиталюка. Частина знімального процесу пройде також в Ніжині 20 і 21 серпня

На Чернігівщині розпочалися зйомки фільму «Припутні» режисера Аркадія Непиталюка. Частина знімального процесу пройде також в Ніжині 20 і 21 серпня. 
 
У зв’язку з цим в соцмережах з’явилась інформація про те, що бажаючі жителі Ніжина можуть взяти учать у зйомці фільму.
 
Як повідомляють організатори, для зйомки фільму запрошуються : 
 
1.) Діти ( віком від 10 - 14 років ) 
2.) Жінки ( віком від 20 - 55 років ) 
3) Чоловіки ( віком від 20 - 55 років ) 
 
Оплата за кожний знімальній день 150 грн. Зйомки плануються з 11:00 и до 21:00 
 
Якщо, Вам цікаво побачити, як знімається кіно, ви хочете потрапити за лаштунки знімального процесу, відчути себе актором, присилайте заявки для участі особистим повідомленням на адресу : 
 
 
Заявки повинні мати таку форму: 
 
ПІБ, вік, ріст, розмір взуття , контактний номер телефону і свіжі фото. 

Довідково:
 
Драматичні комедія "Припутні" режисера Аркадія Непиталюка буде знята за підтримки Державного агентства України. Продюсерами фільму виступили Влад Ряшин і Юрій Мінзянов.
 
Загальний бюджет картини – 8 млн 575 тис. грн.
 
«Стрічка «Припутні» стане першим досвідом співпраці Держкіно з одним із лідерів української кіноіндустрії – компанією Star Media. Це перший повнометражний проект Аркадія Непиталюка, який нещодавно зняв ігровий короткометражний дебютний фільм «Кров’янка», що також був підтриманий Держкіно, а також перший повнометражний ігровий фільм-переможець 8-го конкурсного відбору, який ми запускаємо у виробництво.

Для нас створення цього фільму – це відповідь тим, хто чекає цікавого нестандартного українського кіно і вірить у те, що українське кіно може мати авторський почерк, залишаючись водночас цікавим для глядача», – заявив голова Держкіно Пилип Іллєнко.
 
«Припутні» – це світлий сценарій, насичений гумором із домішкою тонкого смутку та драматизму. За доволі короткий проміжок часу показується життя трьох поколінь жінок – таких різних та водночас рідних, кожна з них яскраво демонструє вподобання й проблеми свого історичного часу, своє розуміння гідності, людського щастя та особистого протесту обставинам.
 
Усі локації виключно українські: фільм зніматиметься в Ніжині, Києві та Київській області, на Чернігівщині. Прем’єра на широкому екрані запланована на 2017 рік.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: