Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині не вимикатимуть світло

За словами технічного директора «Чернігівобленерго» Володимира Рубанки забезпечити надійне електропостачання споживачів Чернігівщини дозволили: збалансування енергосистеми України, сприятливі погодні умови та відсутність серйозних аварійних порушень в електромережах.

Протягом останніх десяти днів на Чернігівщині не застосовувались графіки аварійних відключень електроенергії і в найближчі дні , за словами Міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина, електроенергію споживачам вимикати не будуть.Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті ПАТ «Чернігівобленерго».

Він  також повідомив, що підписано договір про імпорт електроенергії до 1500 Мвт і в найближчій перспективі вдасться уникнути енергодефіциту , в тому числі, через розблокування поставок українського вугілля з територій, які тимчасово підконтрольні терористам.
 
Для збереження стабільного енергопостачання в областях буде посилено контроль за дотриманням лімітів споживання електричної потужності.  Станом на 5 січня 2015 року Чернігівщина граничні величини по електричні потужності не перевищує.
 
За словами технічного директора «Чернігівобленерго» Володимира Рубанки забезпечити надійне електропостачання споживачів Чернігівщини в зоні відповідальності Товариства дозволили: збалансування енергосистеми України, сприятливі погодні  умови та  відсутність серйозних аварійних порушень в електромережах.
 
Додамо, що минулі святкові дні пройшли без серйозних порушень електропостачання споживачів Чернігівщини. В даний час всі райони електричних мереж ПАТ «Чернігівобленерго» продовжують працювати в штатному режимі. 

chernigivoblenergo.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: