Завантаження ...
banner

На Прилуччині п'яний влаштував перегони на Камазі

16 серпня 14:30 до Прилуцького відділу поліції звернувся місцевий фермер та повідомив про те, що з території тракторного стану в селі Заїзд, Прилуцького району, невідома особа незаконно заволоділа КамАЗом

Камаз


16 серпня о 14:30 до Прилуцького відділу поліції звернувся місцевий фермер та повідомив про те, що з території тракторного стану в селі Заїзд, Прилуцького району, невідома особа незаконно заволоділа  транспортом «КАМАЗ 5511».

Розкриття даного злочину доручили правоохоронцям Прилуцького відділу поліції, що відповідають за безпеку дорожнього руху. Патрульні негайно розпочали обстеження місцевих доріг.

На відстані близько двох кілометрів від місця скоєння злочину, на узбіччі біля перехрестя ґрунтової та автомобільної дороги державного значення «Київ – Суми – Юнакиївка», «вартові доріг» виявили викрадений автомобіль.
 
Водій – викрадач спокійно спав прямо за кермом «КАМАЗУ».
 
У ході перевірки поліцейські встановили особу крадія. Ним виявився 36-річний мешканець села Голубівка, Прилуцького району, який працював у фермерському господарстві на умовах випробувального терміну. Хлопець розповів, що того дня хильнувши спиртні напої, йому захотілося трохи екстриму.
 
Маючи вільний доступ на територію господарства, чолов’яга безперешкодно заволодів транспортним засобом. Проїхавши декілька кілометрів, виїжджаючи на головну дорогу, «горе – водій» не впорався з керуванням та скоїв зіткнення вантажівки з деревом.
 
Наразі на водія складені адміністративні матеріали за ст. 130 та 124 КУпАП (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння та порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів).

Згідно висновку медичної експертизи, у крові водія виявлено 2,5 проміле алкоголю.
 
Також відкрите кримінальне провадження за ч. 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом).
 
Чоловіку загрожує штраф від 17000 до 20000 тисяч гривень або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Автомобіль повернуто власнику.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: