Завантаження ...
banner
banner

У ЗОШ №10 планують звести спортивний майданчик

17 серпня у великій залі міськвиконкому відбулась робоча нарада міського голови Анатолія Лінника, заступників міського голови з представниками Управління освіти Ніжинської міської ради

Нарада


17 серпня у великій залі міськвиконкому відбулась робоча нарада міського голови Анатолія Лінника, заступників міського голови з представниками Управління освіти Ніжинської міської ради. Були заслухані звіти директорів навчальних та позашкільних навчальних закладів.

Учасники наради шукали шляхи оптимізації, економії коштів міського бюджету, знайомилися із проблемами шкіл.

“На утримання навчальних закладів міста (крім садочків) потрібно 180 млн. грн.. Реальних коштів- 104 млн. грн., їх вистачить тільки на півроку, а решту потрібно знайти в бюджеті міста або «закрити п’ять шкіл» - повідомила представник Фінансового управління.
 
Як відомо, Ніжинська ЗОШ № 10 має проблему зі спортзалом. На нараді Анатолій Лінник повідомив, що виділено додаткові кошти з Кабміну на проект дитячого спортивного майданчика. Один із двох великих спортивних майданчиків планують звести на подвір'ї ЗОШ № 10, що, на його думку, частково компенсує відсутність спортивного залу.
 
Було запропоновано в ЗОШ № 11 змінити профіль закладу, зокрема, на базі 11 школи відкрити дитячий садочок у тому мікрорайоні, до ЗОШ № 13 перевести учнів із цієї школи, оскільки дитячого садочку в районі Фрунзовки, за словами депутатів, нема, а натомість у тому районі три школи . Відсутність  дитсадочку є проблемою мікрорайону.
 
Директор ЗОШ № 11 цю пропозицію сприйняв стримано та неоднозначно. Він був невпевнений у реакції батьків дітей.
 
Рішення по цьому питанню не було прийнято, це тільки плани, втілення яких можливе з часом.


Нарада

Нарада



Юлія Солдатенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: