Завантаження ...
banner

«Фреш» - яскраво, оригінально.. і смачно!

На площі відкрився новий заклад швидкого харчування під назвою "Фреш". Цікаво виглядає як зовнішній вигляд самого кафе, так і яскраве оформлення біля нього

На площі відкрився новий заклад швидкого харчування під назвою "Фреш".

Цікаво виглядає як зовнішній вигляд самого кафе, так і яскраве оформлення біля нього. Таку обновку в центрі міста обов’язково треба відвідати. Тож вирушаю туди, щоб дізнатися, що ж ніжинцям пропонують у «Фреші».

Коли я зайшов, у приміщені був тільки персонал, тож мав можливість все оглянути та трохи пофотографувати. Всередині чисто,охайно, зліва від входу - вітрина з продукцією; справа - столики для відвідувачів. 



Прямо розташований холодильник з напоями. При вході помічаю також термінал для оплати. На вітрині вироби, що пропонують відвідувачам – чізбургери, сосиски та котлети  в тісті, салати, пиріжки та рулети з різноманітними начинками.  

Є також піца, до того ж склад піци ви можете вибрати самостійно: на вибір є  мисливські ковбаски, сосиска, сир, оливки та інші продукти.

Вирішую щось спробувати, замовляю чізбургер з курячою котлетою. Виглядає апетитно, спробував – дуже смачно, напевно, це найсмачніший чізбургер у Ніжині. 





З’являються кілька відвідувачів, а також власники закладу. 

- Ви нещодавно відкрились? – запитую.

- Так, кілька днів тому.

- Чому така назва «Фреш»?
 
- "Фреш" значить свіжий, ми хочемо щоб люди їли тільки свіжу продукцію. 

- У вас представлені продукти швидкого харчування, тобто фаст-фуд?

-Так, фаст-фуд, але здоровий фаст-фуд. Ми виготовляємо продукцію на базі кафе «Автограф» із якісної сировини, також випічку та соуси власного  виробництва.







- У якій ціновій категорії ви себе позиціюєте? 

- Наш заклад харчування має доступні ціни, зокрема, на випічку, наприклад, на сосиски в тісті, чізбургери, піци. Для прикладу, піцу можна замовити навіть за 19 гривень. Взагалі, ми позиціонуємо себе як заклад, що може смачно та недорого нагодувати як студентів, так і працюючих, що можуть поснідати будь-коли, навіть о п’ятій годині ранку. Для зручності відвідувачів ми працюємо цілодобово.

- У вас ніде не видно алкогольних напоїв? Не продаєте алкоголь?

- У нас виключно безалкогольний заклад. Це принципова позиція, адже алкоголь породжує проблеми. Натомість пропонуємо смачну зернову каву.

- За ці кілька днів, як ви відкрились, ви оцінюєте заклад як популярний?

Так, новий заклад приваблює відвідувачів. Люди заходять поцікавитись що тут змінилось замість «Метро». Багато хто приємно вражений тими змінами, що тут відбулись.

- Ззовні дуже цікаве оформлення. Хто цим займався?
 
- Цим займалась Юлія Петренко, оформлення – це її ідея, вона також  малювала вивіску. Таким чином ми окультурили центральну частину нашого міста, зробили, можна сказати, ще одну візитівку Ніжина. 


 













- Що ще можете розповісти? Можливо, про свої майбутні плани?

Заклад буде розвиватися, будемо розширювати меню, готувати піци більші за розміром із розрахунком на велику сім’ю. Буде ширший асортимент готової продукції, у тому числі, салати й гарніри.

Додам, що раніше про фаст-фуд говорили,  що це шкідливо, але наш кухар запевнив, що фаст-фуд також може бути натуральним та корисним.
 



Тут ми встановили нове обладнання для кухні, провели воду та каналізацію. У приміщенні обладнали розетки для зручності відвідувачів, аби можна було зарядити мобільний телефон. Обов’язково буде вільний вай-фай. На вулиці встановимо лавочки.

Загалом, в усьому світі інфраструктуру розвивають підприємці, співпрацюючи з органами місцевої влади, адже у тому, щоб місто процвітало і ставало кращим, зацікавалені обидві сторони. Коли гості Ніжина бачать в центрі руїну - це зовсім не прикрашає місто.

Такий заклад як фаст-фуд має бути окрасою Ніжина і вписуватися в його формат.  Тому ми розвиваємо інфраструктуру міста та даємо людям робочі місця.







Ярослав Дигал
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: