Завантаження ...
banner
banner

Потом і кров’ю: держслужбовці змагались на спартакіаді

Фото.
У рамках запланованих заходів до Дня незалежності України, 19 серпня відбулась міжрайонна Спартакіада серед державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування

Спартакіада

У рамках запланованих заходів до Дня незалежності України, 19 серпня відбулась міжрайонна Спартакіада серед державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування.

Захід проводився у місті Ніжині на центральному стадіоні «Спартак». Участь у змаганнях взяли команди Ніжинського, Бобровицького та Носівського районів.
 
До складу команди нашого району, яку очолив перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак, ввійшли голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, голова районної ради Олег Бузун, керівники та спеціалісти структурних підрозділів РДА, сільські голови та депутати районної, селищної, сільських рад.
 
Команду Бобровицького району очолив голова районної державної адміністрації Василь Кучерина, а команду Носівського району - в. о. голови райдержадміністрації Микола Бузина.
 
Із 25-ю річницею незалежності нашої держави привітав учасників Спартакіади голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин. Також він побажав кожному з районів продовжувати розвиток фізичної культури та спорту серед населення власним прикладом.
 
Змагання проводились з таких видів спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс та перетягування канату.
 
З футболу перемогу отримав Ніжинський район, у волейболі кращою виявилась команда з Бобровицького району, в настільному тенісі та у перетягуванні канату здобула першість команда Ніжинського району.
 
Переможцем у загальнокомандному заліку стала команда Ніжинського району. Друге місце у команди Бобровицького району, і третє, відповідно зайняла команда з Носівського району.
 
Переможці були нагороджені цінними кубками, грамотами та медалями. Церемонію нагородження провела заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко.
Ініціатором проведення Спартакіади виступили голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин та сектор сім’ї, молоді та спорту РДА.

Районна державна адміністрація висловлює подяку за сприяння у проведенні заходу: виконкому Ніжинської міської ради в особі міського голови Анатолія Лінника, комунальному підприємству Ніжинської міської ради «Спорт для всіх» в особі директора Сергія Півня, адміністрації та працівникам міського стадіону «Спартак», районному товариству ФСТ «Колос» в особі директора Володимира Євтуха та суддівській команді, директору Ніжинського агротехнічного інституту Василю Лукачу, директору та працівникам Ніжинського районного будинку культури, фітнес-експертам жіночого фітнес клубу «Fit Curves», Ніжинському районному споживчому товариству в особі директора Надії Прядко.

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада

Спартакіада


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: