Завантаження ...
banner
banner

"Темп" переміг у чемпіонаті Ніжинщини з пляжного волейболу

21 серпня за підтримки ресторану «Хутір Рибацький» був проведений фінальний тур першого в історії регулярного чемпіонату Ніжинщини з пляжного волейболу серед чоловічих команд

Пляжний волейбол


21 серпня за підтримки ресторану «Хутір Рибацький» був проведений фінальний тур першого в історії регулярного чемпіонату Ніжинщини з пляжного волейболу серед чоловічих команд.

Загалом, за чотири тури в змаганні взяло участь 18 колективів із міста та району.

Організатори турніру вирішили проводити чемпіонат протягом усього літа. 
 
Представники НСК «ТЕМП» Павло Глушко та Олег Казмірчук здобули золоті нагороди, а ось друге місце несподівано для всіх виборола пара Павло Халанський та Денис Соколовський, проте в загальному заліку вони лише посіли четверте місце. Другими за підсумками сезону стала пара Олександр Богдан та Микола Шувалов, а третіми в турнірі опинилися Антон Михайлюк та В’ячеслав Савченко. 
 
Усі переможці та призери були нагороджені медалями та грамотами, а також подарунками від постійних спонсорів волейбольних змагань – магазину живих напоїв «Пан Бровар» та сертифікатами, фірмовими напоями від ресторану «Хутір Рибацький»
 
Крім цього, волейбольна спільнота міста виносить подяку дирекції ресторану «Хутір Рибацький» за допомогу в проведенні та організації чемпіонату з пляжного волейболу, а також в наданні можливості для тренувань молоді для підготовки та подальшої участі в чемпіонатах області та України з пляжного волейболу.
 
А вже за декілька днів, 24 серпня, відбудеться традиційний кубок «Незалежності» з паркового волейболу серед чоловічих команд, який проходитиме на волейбольному майданчику ресторану «Хутір Рибацький». Початок змагань об 11.00 годині. Тож побажаємо нашим ніжинським спортсменам гарно виступити на цих змаганнях.


Пляжний волейбол

Пляжний волейбол

Пляжний волейбол

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: