Завантаження ...
banner

Знову про басейн. Засідання депутатської комісії

Вчора, 25 серпня, на депутатській комісії з майнових та житлово-комунальних питань однією з пропозицій було створити міський басейн у Ніжині

Басейн

Фото з мережі Інтернет

Вчора, 25 серпня, на депутатській комісії з майнових та житлово-комунальних питань однією з пропозицій було створити міський басейн у Ніжині.

“Пропозиція створити в місті басейн звучала вже давно. Шукали навіть місця, де можна було його розмістити. Одним із варіантів було створити басейн в приміщенні на вулиці Козачій.

Але коли питання почали більш детально розглядати й приїжджали представники організації, яка займається басейнами в Україні, з’ясувалося, що замовником виступає міська рада. Потрібно шукати інвестора, який його побудує. Кажуть, що для Ніжина потужний басейн може бути нерентабельним. Хоча для міста басейн потрібен, це однозначно”,- повідомив заступник міського голови Григорій Олійник.
 
Крім цього, по Генплану розвитку міста пропонувалось  розмістити  басейн чи Будинок культури для урочистостей на вулиці Шевченка, за парком, де знаходиться приватний сектор. Як повідомили, будівлю там повинні знести.
 
Але на думку депутатів, це досить затратно, на це мають піти шалені гроші.
 
“Життя не стоїть на місці, у нас є гарні перспективи розвитку для покращення життя міста. Якщо сидіти й думати, що в нас нічого не вийде, то ми нічого не матимемо”, - наголосив міський голова Анатолій Лінник, який також був присутній на засіданні.
 
“Ми повинні визначити місце й працювати над цим. Треба чітко визначитися, що робити з цією територією. Або ми її продаєм, або реконструюємо під щось. Якщо продавати, то готувати цю земельну ділянку, об'єкт на продаж. Визначитись ми самі не можемо без депутатського корпусу. Потрібне чітке рішення, щоб не витрачати дарма час та кошти”,- продовжив Григорій Олійник.

Було вирішено це питання винести на розгляд сесії.
 

Басейн

Басейн



Юлія Солдатенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: