Завантаження ...
banner
banner

У Вертіївці відбудеться черговий NordMotoFest

NordMotoFest – «Огірковий». Така назва, а відповідно й тематика цьогорічного мотофестивалю. Під час проведення фесту будуть використані всі можливі спецефекти, пов’язані з огірками: огіркові страви, огіркова горілка, огіркові подарунки

NordMotoFest – «Огірковий». Така назва, а відповідно й тематика цьогорічного мотофестивалю. Ніжинські огірки відомі всій країні, навіть у всьому світі, своїми смаковими якостями. 

Саме ніжинський огірок є однією з візитних карток міста, якому навіть зведений пам’ятник. І тому, починаючи проведення тематичних мотофестів, організатори приділяють увагу саме цьому ніжинському диву. Під час проведення фесту будуть використані всі можливі спецефекти, пов’язані з огірками: огіркові страви, огіркова горілка, огіркові подарунки.

ІХ міжнародний мотофестиваль повертається до Ніжина й буде проведений на звичному місці протягом двох днів 2-3 вересня в приміському таборі відпочинку села Вертіївка.
 
У рамках проведення фестивалю - виступ музичних колективів (хедлайнер концерту – гурт «Табула Раса), професійна сцена та звук, конкурси, стриптиз, змагання з армрестлінгу з нагородженням переможців кубками та медалями з символікою фестивалю, виступ стантрайдерів на центральній площі міста. Для жіночої половини учасників – проведення «Міс фестивалю» з нагородженням ювелірними прикрасами та грамотою. Передбачається велика кількість силових та алкогольних розваг.
 
Для тих, хто забажає випити та закусити, працюватимуть торгові намети з шашликами, пивом та іншими алкогольними напоями.
 
Проживання під час фестивалю буде можливим на території табору в будинках, а також надаватимуться безкоштовно місця для розташування наметів. Бажаючі можуть розміститись у готелях міста.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: