Завантаження ...
banner
banner

Подробиці трагічної ДТП: водій розгубився й налетів на дітей

45-ти річний Павло, водій автомобіля «Форд Фокус», гучною компанією повертався з річки, де перебував на відпочинку. У салоні автівки знаходилось 6 чоловік

ДТП


45-ти річний Павло, водій автомобіля «Форд Фокус», гучною компанією повертався з річки, де перебував на відпочинку.

У салоні автівки знаходилось 6 чоловік.
 
Про це повідомили у відділі безпеки дорожнього руху Управління превентивної діяльності поліції в Чернігівській області.
 
Водій рухався по автодорозі районного сполучення зі сторони В. Дирчин в напрямку села Лашуки, Городнянського району. Назустріч йому по лівому узбіччю йшли три дитини: два брати, 12-ти річний Дмитро, 7-ми річний Максим та їх 3-х річна сестричка Марія.
 

Побачивши машину, що рухалась назустріч на великій швидкості, діти злякались та побігли через дорогу направо. Водій розгубився, викрутив кермо ліворуч, здійснивши наїзд на дітей.

Пізніше з'ясувалося, що за кермом Ford Focus був відомий волонтер - Олександр Хомазюк, який 2 роки життя присвятив допомозі армії. Чому сів в автомобіль під чаркою – тепер з'ясовуватиме поліція.
 
Як повідомлялося раніше, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 7-ми річний Максим від отриманих ушкоджень загинув на місті. Дмитро та Марія з чисельними тілесними ушкодженнями каретою швидкої допомоги доставлені до Городнянської районної лікарні.
 
Згідно висновку медичної експертизи в крові водія виявлено 1,6 проміле алкоголю. Йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою.
 
Хід слідства контролюється прокуратурою області.

Високий Вал
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: