Завантаження ...
banner
banner

Збірна України виграла чемпіонат світу з ракетомодельного спорту. Частина команди з Ніжина

На Львівщині відбувся чемпіонат світу з ракетомодельного спорту. Під час церемонії закриття були нагороджені абсолютні чемпіони світу. У командному заліку категорії Seniors України посіла 1 місце, 2 місце дісталося Болгарії, 3 - США


На Львівщині відбувся чемпіонат світу з ракетомодельного спорту. Під час церемонії закриття були нагороджені абсолютні чемпіони світу. Про це інформує Цензор.Нет

У командному заліку категорії Seniors України посіла 1 місце, 2 місце дісталося Болгарії, 3 - США.
 
У категорії Juniors 1 місце посіла Словаччина, 2 місце - Польща, 3 місце - Китай, 4 місце - Україна.
 
Крім того, в індивідуальному заліку чемпіонами стали в категорії Senior - Jordi Roura (Іспанія) і в категорії Junior - Michal Zitnan (Словаччина).
 
Зазначимо, що в змаганнях взяли участь понад 300 спортсменів із 20 країн світу.
 
Успіхом українці також відзначилися в додатковому класі змагань S2/P - імітації польоту ракети з крихким вантажем на борту, який має залишитися неушкодженим. Тут юніорська збірна взяла перше загальнокомандне місце і перше місце в індивідуальному заліку.

Відзначимо, що понад третину української команди складають керівники гуртків та вихованці Ніжинської СЮТ.

Доросла збірна відзначилася другим загальнокомандним місцем і бронзовою медаллю в індивідуальному заліку. Клас S2/P ввели в програму змагань за пропозицією американської делегації. Українські спортсмени брали участь у ньому вперше. Переможці розіграли між собою спеціальний призовий фонд - 4000 євро.

По темі: Ніжинець Антон Петрух завоював золото на чемпіонаті світу
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: