Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині вшанували пам’ять дітей Донбасу

Фото.
1 вересня, увечері, на площі імені Франка за ініціативою Ліги «Ділова жінка» відбулось вшанування пам’яті загиблих дітей Донбасу. Учать в заході взяли діти ніжинських шкіл та місцеві активісти


1 вересня, увечері, на площі імені Франка за ініціативою Ліги «Ділова жінка» відбулось вшанування пам’яті загиблих дітей Донбасу. 

Учать в заході взяли діти ніжинських шкіл та місцеві активісти. Перед присутніми виступила голова Ліги ділових жінок Тамара Стратілат,  міський голова Анатолій Лінник, учасник АТО Євген Луняк, ніжинський військовий комісар Володимир Якущенко, настоятель Всіхсвятської церкви та волонтер отець Сергій.
 
Вшановуючи пам’ять загиблих на Донбасі дітей ніжинські дітки запалили лампадки, а священики прочитали молитву. 
 
Протягом заходу довелось поспілкуватися з вчителями та батьками дітей. Враження дорослих були двоякі. Одні схвалювали залучення дітей до такого скорботного, але патріотичного заходу, інші висловились проти, вважаючи, що дітей не варто залучати до такого заходу. Прозвучало і обурення, що не варто було тримати дітей, особливо першачків протягом майже години, адже вони втомилися.
 
Наприкінці заходу Тамара Стратілат заклика присутніх запустити  небесні ліхтарики, і посеред площі під звуки пісні «Плине кача» присутні їх запустили.






















































Ярослав Дигал

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: