Завантаження ...
banner
banner

У ДТП під Броварами постраждав ніжинський підліток-велосипедист

У групі велосипедистів, які 1 вересня під Броварами потрапили в ДТП, їхали двоє жителів Чернігівської області. Про це повідомив тренер-викладач ДЮСШ «Колос» Андрій Гавриленко

ДТП



У групі велосипедистів, які 1 вересня під Броварами потрапили в ДТП, були двоє жителів Чернігівської області. Про це повідомив тренер-викладач ДЮСШ «Колос» Андрій Гавриленко.

За його словами, ніжинець Олександр Кобзар, 2003 року народження, відбувся незначними травмами – наразі підліток перебуває вдома, його здоров’ю нічого не загрожує.

Чернігівець, вихованець спортивної школи «Колос» Денис Рябченко, 1999 року народження, знаходиться в Києві в лікарні – у нього струс мозку та численні забої.

Так, 1 вересня під Києвом водій вантажівки наїхав на велосипедистів, у результаті чого одна дитина загинула, ще вісім осіб госпіталізовано.

"О 18.30 на трасі Київ-Чернігів водій вантажівки "DAF", зареєстрований в іншій країні, скоїв наїзд на групу дітей та їхнього тренера, які рухались на велосипедах у попутному напрямку", - повідомляє прес-служба поліції.

У результаті ДТП 12-річний хлопчик від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці. 34-річний спортивний тренер і сім дітей із різними пораненнями доставлені в лікарню. Четверо постраждалих перебувають у реанімації.

За кермом вантажівки перебував 22-річний громадянин іншої держави, він затриманий.

На місці аварії працює слідчо-оперативна група поліції. З'ясовуються всі обставини трагедії й наявність алкоголю в крові водія.

Правоохоронці надали інформацію про ДТП консулу держави, у якій зареєстрований водій.

Пізніше в Державній службі України з надзвичайних ситуацій повідомили, що автомобіль має болгарську реєстрацію.

                                                                 
                                                                        Випуск про ДТП із 1.24 хв.



Українська правда
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: