Завантаження ...
banner
banner

Забив свого сусіда насмерть. За шланг

Правоохоронці Борзнянського відділення поліції за лічені години розкрили тяжкий злочин – завдання тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілому

Кримінал



Правоохоронці Борзнянського відділення поліції за лічені години розкрили тяжкий злочин – завдання тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілому. Підозрюваного, 34-річного жителя села, затримано та поміщено до ізолятора тимчасового утримання.

Близько 11:00 до чергової частини Борзнянського відділення поліції надійшло повідомлення з одного з віддалених сіл північно-західної частини Борзнянського району про те, що місцевий житель вивозив з власного двору гужовим візком згорток. Було схоже, що там знаходився труп, до того ж, напередодні зник сусід чоловіка.

На місце пригоди виїхали керівники Борзнянського відділення, Бахмацького відділу та обласного управління поліції. До села також прибули районна та обласна слідчо-оперативні групи поліції, кінолог зі службово-пошуковою собакою, а також представники прокуратури, судмедексперт та експерт-біолог.

Підозрюваний, 34-річний житель села, раніше судимий за нанесення тілесних ушкоджень та умисне знищення майна, спочатку все заперечував і відмовлявся давати будь-які свідчення. Поліція провела санкціонований огляд господарства чоловіка, під час якого виявила сліди речовини бурого кольору на стіні та сходах будинку, а також на гужовому візку.


Кримінал
 

У ході продовження оперативно-розшукових заходів, силами дільничних інспекторів поліції Борзнянського відділення із залученням службової собаки правоохоронцям вдалося знайти тіло загиблого, аж за п’ять кілометрів від села, у польовій канаві. Труп був загорнутий у простирадло, про що свідчили випадкові свідки.
 
Лише після цього підозрюваний зізнався в скоєному та дав правдиві свідчення. Він повідомив, що влаштував побиття сусідові, вважаючи, що той причетний до крадіжки 50-метрового гумового шлангу в його знайомої.
 
Наразі інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
 
Підозрюваний в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового утримання Бахмацького відділення поліції.

Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: