Завантаження ...
banner
banner

На передовій поранено бійця з Чернігівщини

У зоні проведення АТО 5 вересня було поранено бійця 4-ї роти "Січ" полку "Київ", члена Бахмацької районної організації ВО "Свобода" Артема Ільченка (позивний "Вульф")

Артем Ільченко


У зоні проведення АТО 5 вересня було поранено бійця 4-ї роти "Січ" полку "Київ", члена Бахмацької районної організації ВО "Свобода" Артема Ільченка (позивний "Вульф").

Про це повідомив голова Бахмацької РДА Віктор Міщук.
 
За інформацією бойового побратима Артема Ільченка, свободівця Володимира Брюховецького, близько 8-ї години ранку 5 вересня неподалік Авдіївки під час переслідування ворожої диверсійно-розвідувальної групи Артем зазнав поранення.
 
Зараз, як повідомив Віктор Міщук, 21-річного Артема перевозять з авдіївської лікарні до Дніпропетровського шпиталю. Однак однозначної інформації про стан хлопця поки немає:
 
«Нині до кінця невідомо ступінь поранення. За словами матері (а вона працює медичним працівником), у нього поранені обидві ноги. Але стан його не критичний і не тяжкий. Жити буде. Бойові побратими повідомили по телефону, що окрім ніг, також є поранення тулуба й голови. Однак поки однозначно важко щось сказати, нині його перевозять до іншої лікарні», - повідомив Міщук.


Високий Вал

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: