Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині з’явився новий креативний проект туристичного розвитку

5 вересня в Чернігові відбулась презентація проекту „Краса врятує український туризм”. В презентації взяли участь ініціаторка проекту, депутат Верховної Ради Анна Романова, редактор журналу „BOOM!” Юлія Шалетіна стиліст проекту Катерина Янтарна, фотограф з Ніжина Дмитро Стартілат


5 вересня в Чернігові в прес-центрі «Чиста політика» відбулась презентація проекту „Краса врятує український туризм”. В презентації взяли участь ініціаторка проекту, депутат Верховної Ради України Анна Романова, редактор журналу „BOOM!” Юлія Шалетіна стиліст проекту Катерина Янтарна, фотограф з Ніжина Дмитро Стартілат та інші члени команди. 

До участі в проекті було також залучено в якості наукового консультанта директора Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського Геннадія Дудченка. 
 
Мета проекту: створення креативного українського жіночого образу на фоні українських храмів, палаців, замків, садиб або природних ландшафтів – як найкращої промоції України в світі, а української жінки – як берегині та символу духовності. 
 
Перша черга проекту передбачає створення та поширення 12-ти фотосесій на Чернігівщині з цікавими та видатними українськими жінками. Фотосесії будуть створюватись в унікальних місцевостях регіону (храми, палаци, замки, музеї, садиби, природні ландшафти). Тематично вони будуть прив’язані до історичної та легендарної основи, однак міститимуть також і сучасний контекст. Такий дещо незвичний мікс дозволить актуалізувати маловідомі для широкого загалу пам'ятки вписавши їх історію та пов'язані з ними легенди в реальний життєвий простір сьогодення.

Проект передбачає публікацію та поширення фотоісторій а також створення відповідних відеороликів. В якості пілотної презентації проекту на пресконференції було представлено вересневий випуск журналу „BOOM!” з фотосесією Анни Романової в палацовому комплексі Качанівка. Серед 12 місць запланованих у проекті є також і Ніжин. Яку історично-легендарну основу буде обрано для ніжинського сюжету – покищо таємниця.

А з фотосесією аристократичної Качанівки є можливість ознайомитись вже зараз. 









 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: