Завантаження ...
banner
banner

Як оздоровлювались ніжинські діти

За допомогою відділу у справах сім'ї та молоді Ніжинської міської ради за 2016 рік оздоровлено 44 дитини. Ніжинські діти відпочивали в таборах Одеської, Миколаївської та Чернігівської області

Оздоровлення


За допомогою відділу у справах сім’ї та молоді Ніжинської міської ради за 2016 рік оздоровлено 44 дитини. 

Ніжинські діти відпочивали в таких таборах: «Сонячний Берег» (Одеська область, Білгород-Дністровський район, смт. Сергіївка), «Космос» ( Миколаївська область, с. Рибаківка), «Електронік» (Чернігівський район, с. Снов’янка).

 Починаючи з червня 2016 року ніжинські діти отримали можливість побувати в Міжнародному дитячому центрі «Артек» (м. Київ, Пуща-Водиця).

Міжнародний дитячий центр «Артек» — унікальне місце, де реалізовуються розвиваючі програми та фестивальні проекти, зберігаються кращі педагогічні традиції «артеківської школи». В той же час колектив МДЦ «Артек» використовує новітні методики, що дозволяють зробити дитячий відпочинок максимально насиченим, цікавим та корисним.
 

Санаторний комплекс «Пуща-Озерна», на території якого розташований дитячий Центр, має все необхідне, що дозволяє проводити розвиваючі, пізнавальні, інтелектуальні, туристичні, творчі та спортивно-розважальні програми: концертні зали, місця для заняття у гуртках, спортивні майданчики, найкраще озеро у Київській області з власним піщаним пляжем, наметове містечко, туристичні майданчики, вело парк, човни, водяні атракціони.


На даний момент в МДЦ «Артек» оздоровлено 5 дітей м. Ніжина.

Також протягом 2016 року діти відпочивали в Українському дитячому центрі «Молода Гвардія» (м.Одеса).
 
Заходи в дитячому центрі «Молоді гвардія» збалансовані так, щоб розвивати та укріплювати у дитини не тільки фізичний, а й психологічний стан, підвищувати концентрацію уваги, посилювати здатність до навчання.

Розклад дня складений лікарями та виховною службою центру з урахуванням потреб дитячого організму: максимальне перебування дітей на свіжому повітрі, повноцінне збалансоване харчування, післяобідній відпочинок, заняття фізичною культурою та спортом, тобто необхідними умовами для правильного біологічного ритму життя дитини.

І будні, і свята в таборі організовані таким чином, щоб дозвіллєвій процес сприяв формуванню у дитини здатності налагоджувати відносини з оточуючими, тим самим зняти почуття напруги, роздратованості та втоми. Помірно континентальний клімат Одеси сприяє тому, щоб дитячий відпочинок допомагав підростаючому організму отримувати оздоровлення природнім шляхом.

В Українському дитячому центрі «Молоді гвардія» за 2016 рік вже відпочило 12 дітей нашого міста (діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних та малозабезпечених родин, обдаровані діти).
 

Оздоровлення


Підбір та направлення дітей відповідно до законодавства здійснює відділ у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради за адресою: м. Ніжин, пл.. Франка, 1, каб.№9, контактний телефон 5-39-31.

Відділ у справах сім’ї та молоді
виконавчого комітету Ніжинської міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: