Завантаження ...
banner
banner

Водії, будьте уважні. Діти на дорозі!

Cектор Ніжинського відділу поліції Ніжина нагадує водіям – розпочався новий навчальний рік, й на дорогах побільшає юних учасників дорожнього руху


Cектор Ніжинського відділу поліції м. Ніжина нагадує водіям – розпочався новий навчальний рік, й на дорогах побільшає юних учасників дорожнього руху.

Шановні водії! Будьте уважними та обережними за кермом, відповідально ставтеся до перевезення малечі у транспортному засобі. Перевозячи маленьких пасажирів, дотримуйтесь Правил дорожнього руху і не забувайте про те, що дитина, перебуваючи в автомобілі, потребує додаткового захисту, тож використовуйте паски безпеки та дитячі крісла.

Водіям транспортних засобів необхідно підвищити увагу до маленьких пішоходів. Пам’ятайте: поведінка дитини на дорозі, часто є непередбачуваною. Тож будьте особливо уважні при проїзді пішохідних переходів, місць розташування навчальних закладів тощо. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу.
 
Інспектор сектору Ніжинського відділу поліції
старший лейтенант поліції Крошка В.М.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: