Завантаження ...
banner
banner

З 6 по 29 вересня проводиться операція "Залізничний переїзд"

Cектор Ніжинського відділу поліції Ніжина звертається до всіх водіїв та вкотре нагадує, що залізничні переїзди - найбільш небезпечні ділянки автомобільних доріг


Cектор Ніжинського відділу поліції Ніжина звертається до всіх водіїв та вкотре нагадує, що залізничні переїзди - найбільш небезпечні ділянки автомобільних доріг. Практично кожна дорожньо - транспортна пригода на залізничних переїздах закінчується смертельним результатом, причому дуже часто гинуть кілька людей, що знаходяться в транспортному засобі.

Основними причинами скоєння даних автопригод є порушення правил руху через залізничні переїзди, а сама: нехтування вказівками чи сигналами чергового по переїзду, положення шлагбаума, світловою та звуковою сигналізацією, дорожніми знаками. Крім того водіїв часто не переконавшись у наближенні потягу намагаються перетнути переїзд.

Нехтування правилами переїзду залізничних переїздів, ігнорування правил безпеки під час дорожнього руху - може привести до трагедії з жахливими наслідками.

Cектор Ніжинського відділу поліції м. Ніжина  звертається до всіх водіїв та вкотре нагадує, що невиконання Правил дорожнього руху може  стати причиною трагедії – скаліченого життя, втраченого здоров‘я та навіть загибеллю не лише порушника, але й інших учасників дорожнього руху.

Шановні водії! Будьте особливо уважні під час проїзду з переїздів. Дотримуйтесь правил руху , щоб не трапилось біди.
 
Інспектор сектору Ніжинського відділу поліції
старший лейтенант поліції  Крошка В.М.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: