Завантаження ...
banner

На Чернігівщині правоохоронці затримали водія вантажівки, який незаконно перевозив спирт

До чергової частини Чернігівського відділення поліції надійшло повідомлення від поліцейської роти дорожньо-патрульної служби, що на автодорозі «Київ - Чернігів - Нові Яриловичі» ними зупинений автомобіль «Рено Преміум»

Спирт


До чергової частини Чернігівського відділення поліції надійшло повідомлення від поліцейської роти дорожньо-патрульної служби, що на автодорозі «Київ - Чернігів - Нові Яриловичі», біля повороту на селище Гончарівське, за орієнтуванням податкової поліції Київської області, ними зупинений автомобіль «Рено Преміум».

Виїздом слідчо-оперативної групи поліції встановлено, що водій фури в Києві завантажив автомобіль 55-ма діжками з речовиною, схожою на етиловий спирт. Водій документи на вантаж не отримав та повіз його до Чернігова.


Спирт


Згідно з орієнтуванням працівників податкової поліції Київської області, вказаний вантаж визнано речовими доказами по кримінальному провадженню.

Працівниками роти дорожньо-патрульної служби поліції Чернігівщини фуру було зупинено, вантаж та водія доставлено до Чернігівського відділення поліції для передачі податковій поліції Київської області.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: