Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині забудовник намагається виселити людей з власних квартир

Сюжет ТСН.
Будинок за адресою Амосова, 7 зводився за радянських часів, але 10 років тому висотка разом з мешканцями потрапили у статутний капітал приватного підприємства


Будинок за адресою  Амосова, 7 зводився за радянських часів, але 10 років тому висотка разом з мешканцями потрапили у статутний капітал приватного підприємства. Люди про це дізналися лише згодом. Тепер же власник вимагає орендної плати за ці квартири. 

Платити оренду кому й навіщо, - дивується мешканка багатоповерхівки Наталія. Квартира належить їх, є документальні докази. Пані Наталію та ще 14 сімей намагається позбавити житла забудовник. Ордер на квартиру ще отримала її мама, працювала на тому ж таки підприємстві маляром-штукатуром. Сама у третю зміну будувала собі житло.
 
Після здачі будинку в експлуатацію забудовник мав би передати його на обслуговування у ЖЕК, але цього не зробив. Цей житловий будинок просто з його мешканцями спочатку якимось дивом потрапив до статутного фонду приватного підприємства, а потім і на його баланс. В цьому юристи бачать масштабну аферу.
 
Таких будинків на Чернігівщині ще щонайменше 4. Йдеться про 200 ошуканих родин, які з десяток років намагаються відстояти право на житло.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: