Завантаження ...
banner

Ніжинські гумористи зіграли у Славутичі та Прилуках

Команда КВН «2х2» ніжинського агротехнічного інституту нещодавно встигла зіграти у Осінньому кубку КВН Відкритої ліги Славутича та Осінньому кубку Прилук КВН

2Х2, КВН


Команда КВН «2х2» ніжинського агротехнічного інституту нещодавно встигла зіграти у Осінньому кубку КВН Відкритої ліги Славутича та Осінньому кубку Прилук з КВН.

Хоча осінь тільки почалася, та команда у складі студентів факультету економіки, менеджменту та логістики Євгена Семенка та Юлії Савенко вже встигла підготувати нову програму. І не дивно, адже влітку не байдикували. Нагадаємо, що 30 липня вони виграли Літній Кубок КВН в Бердянську. А 4-7 серпня вдосконалювали свою майстерність на Другому Міжнародному літньому кубку КВН на Голубих озерах, участь у якому взяло понад 20 команд з України, Білорусі, Росії та навіть Молдови, де вибороли бронзовий Кубок переможців кубків українських ліг.
 
9 вересня Євген та Юлія виступали на сцені концертного комплексу Славутича, а 10-го ввечері – вже радували глядачів у залі Міського будинку культури Прилук. У іграх осінніх кубків їхніми суперниками також були професійні команди з усіх куточків України та учасники телевізійної Ліги Сміху.

Та незважаючи ні на що, в Славутичі ніжинська команда зайняла почесне друге місце. З чим ми їх і вітаємо!



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: