Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині оголошено набір на стажування в сервісних центрах МВС

Головний сервісний центр МВС України продовжує програму стажувань. Набір стажерів проходитиме почергово в кожній області України. Від 16 вересня, оголошено набір на стажування в сервісних центрах Чернігівщини

Сервісний центр МВС


Головний сервісний центр МВС України продовжує програму стажувань.

Набір стажерів проходитиме почергово в кожній області України. Від 16 вересня, оголошено набір на стажування в сервісних центрах Чернігівщини.
 
Про це повідомили в прес-службі Регіонального сервісного центру МВС у Чернігівській області.
 
Мета програми стажування – відібрати, навчити та в майбутньому прийняти на роботу найкращих стажерів – молодих і талановитих чоловіків та жінок. Під час програми стажування учасники отримають знання, потрібні для роботи адміністраторами фронт-офісів сервісних центрів МВС.
 
Це посада державного службовця, яка прирівнюється до посади провідного спеціаліста, із офіційним працевлаштуванням, 40-годинним робочим тижнем із місячною заробітною платою від 6 тисяч грн.
 
Посадові обов’язки адміністратора передбачають безпосереднє надання послуг з реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, видачі (обміну) посвідчень водія та приймання іспитів, роботу з документами та базами даних, надання консультацій та інше.
 
Вимоги до кандидатів:
- громадянство України;
- вік від 18 років;
- закінчена вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, магістра (спеціаліста);
- відсутність судимостей;
- досвід роботи в сфері послуг схвалюється, але не є обов’язковим.
 
Відбір кандидатів складається з двох етапів:
- прийом та розгляд анкет;
- проведення інтерв’ю.
 
Для участі в конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету на сайті Головного сервісного центру МВС. Прийом анкет відбуватиметься до 25 вересня.

Подача заявок за посиланням.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: