Завантаження ...
banner
banner

Відома поетеса родом з Ніжина отримала урядову премію

Кабінет Міністрів видав «урядову премію» молодим українцям, що мають значні досягнення, до їх списку потрапили двоє людей з Чернігівської області. Зокрема, мова йде про директора підприємства «Прилуки-ГарантБуд» Дмитра Рожка та поетесу Анастасію Дмитрук

Анастасія Дмитрук


Кабінет Міністрів видав «урядову премію» молодим українцям, що мають значні досягнення, до їх списку потрапили двоє людей з Чернігівської області. Зокрема, мова йде про директора підприємства «Прилуки-ГарантБуд» Дмитра Рожка та поетесу Анастасію Дмитрук.

Про це йдеться у розпорядженні Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.
 
гідно з розпорядженням прем’єра, поетеса з Чернігівщини отримала нагороду за національно-патріотичне виховання громадян, розвиток волонтерського руху та сприяння Збройним Силам.

Як відомо, поетеса народилася у Ніжині, але вже 15 років мешкає в Києві. Попри те, що закінчила університет за фахом «інформаційна безпека», має творчу душу та пише вірші.

Після революції поетеса написала вже відомий на всю Україну вірш «Никогда мы не будем братьями». Відео, де дівчина читає цей вірш, зібрало вже 2,9 млн переглядів. Він став початком її громадянської лірики, тепер дівчину надихають «воєнні музи», вона багато спілкується з бійцями.
Анастасія Дмитрук переконана, що війна часто руйнує людей зсередини, тож митці різноманітних жанрів у цей час мають бути поряд та «рятувати душі».
 
Зауважимо, що премію також отримав директор ТОВ «Прилуки-ГарантБуд» Дмитро Рожок. У розпорядженні прем’єра зазначено, що нагорода йому присвоєна за впровадження творчих і новітніх ідей у бізнесі, створення робочих місць, освіту й працевлаштування соціально вразливих категорій населення, у тому числі осіб з особливими потребами та внутрішньо переміщених осіб.

pro.cn.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: