Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині водій попутки зґвалтував 16-річну дівчину

До поліції звернулась жителька одного з сіл Чернігівського району з повідомленням про те, що її сестру, 2000 року народження, жительку м. Славутич, зґвалтували

Кримінал


До поліції звернулась жителька одного з сіл Чернігівського району з повідомленням про те, що її сестру, 2000 року народження, жительку м. Славутич, зґвалтували.

Потерпіла їхала з Славутича до своєї сестри в Чернігівський район, повідомляє Garmata.tv.
 
На кінцевій зупинці в Славутичі в бік автодороги Чернігів-Пакуль-КПП "Славутич" батько дівчини зупинив попутку й попросив водія підвезти доньку до одного з сіл Чернігівського району. Водій погодився.
 
Через деякий час чоловік звернув у ліс, примусово витягнув неповнолітню пасажирку з автівки та зґвалтував її.
 
Після цього кривдник посадив дівчину в машину й поїхав у напрямку Чернігова. Невдовзі він запропонував дівчині повторно вступити з ним у статевий зв’язок. Потерпіла відмовилась, і коли водій зменшив швидкість – вискочила з машини на ходу. Той відразу розвернувся і поїхав у бік Славутича.
 
Орієнтуючись на прикмети, які надала потерпіла, співробітники Чернігівського відділення поліції затримали зловмисника по гарячим слідам.
 
Ним виявився раніше судимий 27-річний житель м. Славутич. Наразі його затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.
 
Слідчі дії тривають.

garmata.tv
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: