Завантаження ...
banner
banner

Cин священика пограбував кілька храмів на Чернігівщині

У Чернігівській області викрили групу крадіїв, які обчищали вівтарі в різних селах. До обкрадання церков причетний син священика

Кримінал


У Чернігівській області викрили групу крадіїв, які обчищали вівтарі в різних селах. До обкрадання церков причетний син священика.

Викрили злодіїв випадково. Під час чергової крадіжки з храму вони так тікали, що залишили під церквою відкритий автомобіль з награбованим і барсеткою зі своїми документами, йдеться в сюжеті ТСН.

Отець Микола Гуляк із храму в селі Горбове був у розпачі, коли побачив виламані двері та розтрощені вікна. За його словами, у церкві немов пронісся ураган: ікони та скриньки для пожертв були розкидані на підлозі, багатьох речей бракувало. Із храму зникли срібні хрести, богослужбове Євангеліє, чаша для причастя та інші цінні предмети загальною вартістю в 100 тисяч гривень.
 
"Мені було дуже важко, як побачив двері розламані, зрозумів, що там були якісь варвари. Зайшов у вівтар — престол порожній, усе забрали. Де те все шукати, як службу вести?", - розповів священик.
 
Настоятель був упевнений, що злодіїв знайдуть, бо "таке не минається безкарно". Але що це станеться наступного ж дня – не уявляв. Викрив банду отець Іван із сусіднього Анисова. Зловмисники залізли в його храм на світанку.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: