Завантаження ...
banner
banner

Ексклюзив: путівник "Ніжин запрошує на гостину"

Пропонуємо вам відкрити для себе наше дивовижне місто, історія якого нараховує більше 1000 років разом з книгою "Ніжин запрошує на гостину", що вийшла у видавництві ПП Лисенко. Наша редакція публікує цей путівник у вільному доступі

Давниною сивою окутаний
Скільки бачив горя ти і мук
Знов беру, немов клубок заплутаний.
Я твою історію до рук...


І. Бровченко

Пропонуємо вам відкрити для себе наше дивовижне місто, історія якого нараховує більше 1000 років разом з книгою "Ніжин запрошує на гостину", що вийшла у видавництві ПП Лисенко. 

Не зважаючи на те, на скільки добре ви можете знати Ніжин, він все одно таїть в собі безліч таємниць і цікавинок з якими ви можете ознайомитися скориставшись запропонованим путівником-довідником, у якому представлені визначні місця й пам'ятники архітектури нашого міста.

Книга складається із розділів, кожен з яких  - це маршрут певною частиною міста.  До кожного розділу розроблена карта на якій позначені місця, цікаві для відвідувачів. Путівник розрахований на гостей і жителів міста та всіх тих, хто цікавиться історією, архітектурними традиціями Ніжина


Придбати книгу можна у магазині "Освіта" на площі Франка, у магазині "Віват, канцелярія", фотосалоні по вул. Яворського та видавництві за адресою вул. Шевченка 20 (зупинка "Синяківська")

Онлайн-версія книги надана на ексклюзивних умовах редакції Mynizhyn.com

Переглянути інші книги про наше місто можна у розділі "Книги про Ніжин"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: